Overname van Marel Loonwerk

Veldhoven Loonwerk directie met vlnr:
Marcel van Veldhoven, Robbin van Veldhoven, Dick van Dijk, Sito Berkhout en Dennis van Veldhoven

Veldhoven Loonwerk, twee loonwerknamen samen

Machinaal Loonbedrijf Van Veldhoven en Marel Loonwerk hebben 21 juli 2022 bekend gemaakt dat de Veldhoven Groep Marel Loonwerk heeft overgenomen. De overname stelt de groep in staat de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Hiermee worden de krachten gebundeld van twee succesvolle familiebedrijven uit het Westlandse De Lier met decennia ervaring in flexibel en innovatief loonwerk voor de (glas)tuinbouw. Marel Loonwerk stelt met deze overname de toekomst van het bedrijf zeker en Van Veldhoven creëert meer capaciteit. Veldhoven Loonwerk, twee loonwerknamen samen!

De nieuwe organisatie zal onder de naam Veldhoven Loonwerk opereren en worden geleid door Marcel van Veldhoven, Dennis van Veldhoven, Robbin van Veldhoven, Dick van Dijk en Sito Berkhout. Veldhoven Loonwerk vestigt zich in het moderne bedrijfspand aan de Burgerdijkseweg 10, 2678 NZ in De Lier en is gespecialiseerd in de tuinbouw. De activiteiten bestaan uit: krijten en coaten van kassen, complete teeltwisselingen, kasdekken reinigen binnen en buiten, ontsmetten, waterzuivering, grondbewerking, graafwerkzaamheden en witten van daken van bedrijfspanden via dakwitten.nl.

Veldhoven Loonwerk heeft een duidelijke toekomstvisie waarin het tuinbouwondernemers nog beter wil ontzorgen. Marcel van Veldhoven: “Met de samensmelting van deze twee ervaren loonbedrijven beschikken we over meer capaciteit om nog beter in te spelen op de wensen van tuinbouwbedrijven. Uitgangspunt blijft dat we ons willen onderscheiden als een sterke allround dienstverlener in loonwerk waarbij kwaliteit en flexibiliteit de boventoon voeren. Marel Loonwerk zocht continuïteit voor de toekomst en wij willen ons nog meer als totaalaanbieder in de markt profileren. Samen beschikken we over vakkundige mensen, extra machinerie en een moderne bedrijfslocatie.”

Nico van der Marel: “Wetende dat ik geen opvolging heb, is dit een logische stap. Een stap die nodig is om voorop te blijven lopen in het loonwerk, die kansen geeft om te verbeteren en te innoveren. Zo kunnen we de klant het beste bedienen, ook in de toekomst. Continuering, voor klanten, maar zeker ook voor de medewerkers, is een belangrijke pijler voor de overname door de Veldhoven Groep. Het komende afscheid valt mij om meerdere redenen zwaar, maar ik heb er vertrouwen in dat onder leiding van de Veldhoven Groep het bedrijf op een goede manier wordt voortgezet.”

“Zo beschikt Veldhoven Loonwerk door de samenwerking over de slagkracht om te kunnen blijven vernieuwen. De pijlers daarin zijn: vakkundig, vertrouwd en vooruitstrevend. Deze drie Van Veldhoven V’s worden met de overname van Marel Loonwerk aangevuld met een vierde V, namelijk die van Volledig: zo hebben we als totaalaanbieder nu nagenoeg alle diensten in eigen huis. Wij zijn ervan overtuigd dat onze bundeling van krachten voor al onze klanten veel voordelen biedt. Onze gezamenlijke vakmensen combineren decennia aan ervaring in loonwerk voor de tuinbouw. We zijn Nico van der Marel dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen”, sluit Marcel van Veldhoven af.

Geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!