Kasdek reinigen

Om een maximale lichtdoorlaat van het kasdek te garanderen is het zaak dat er geen vervuiling op het glas aanwezig is.

Schoonspuiten

Voor het reinigen van de binnenkant van het kasdek maakt van Veldhoven gebruik van de Semiautomatische Aquajet. Het kasdek wordt ingespoten met reinigingsmiddel en vervolgens automatisch met hoge waterdruk afgespoten. De Aquajet rijdt over uw buisrailsysteem en kan op elke maat worden ingesteld. Een groot voordeel van deze machine is dat de bovenkant automatisch gereinigd wordt maar de zijgevels wel handmatig worden in en afgespoten.

Ook beschikken wij over elektrische handmatige karren.

Krijt en coating verwijderen

In het najaar wilt u de kas weer krijt of coating vrij hebben. Om weer veel licht te creëren binnenin de kas. Met speciale reinigingsmiddelen spuiten wij de krijt/coat laag in, hierdoor komt de laag los te zitten. Na een forse regenbui is uw glas weer helemaal schoon.

Kasdek borstelen

Alg en mosvorming komt boven op de kas regelmatig voor. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Door middel van speciale borstelmachines laten wij uw glas weer glimmen. Zo profiteert u van maximale lichtinval op uw gewas.

Goten reinigen

De goten worden met water uitgespoten, zowel machinaal als handmatig. Vaak komt het voor dat er veel graspollen in de goten staan, deze doen we voor het uitspuiten eerst verwijderen. Een van onze nieuwste technieken is het machinaal uitzuigen van de goten. Met een speciaal door ons ontwikkeld machine zuigen wij de kasgoten leeg en schoon. Hierdoor komt er geen vuil in uw afvoeren.

Geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!