Teeltwisseling

Aan het eind van de Teelt is Veldhoven Loonwerk een efficiënte partner om uw kas leeg te ruimen. Wij denken met u mee over de beste en snelste oplossing. Veldhoven Loonwerk regelt voor u de complete Teeltwisseling!

Complete teeltwisseling

Gewas versnipperen

Met onze nieuwe machines kost versnipperen van het gewas weinig tijd. Met de nieuwste machines hebben wij een capaciteit van gemiddeld tussen de 9.000 en 15.000m2 per uur. Afhankelijk van hoe het gewas op de doeken ligt. Veldhoven Loonwerk beschikt over 3 grote versnippermachines en 6 kleine machines, zodat we iedere klant van dienst kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het versnipperen van Tomaat, paprika, Aubergine, komkommer en courgette gewassen.

Steenwol uitruimen

Ook in het uitruimen van de steenwolmatten zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben 7 uitdraai machines. 3 grote machines met een lopende band, 2 kleine machines met een lopende band en 2 met een ‘vijzel’ de capaciteit van onze grote machine ligt gemiddeld tussen de 10.000 en 15.000m2 per uur. Zeer afhankelijk van hoe droog de steenwolmatten zijn. Met deze machines kunnen wij ook uw gewas volledig uitdraaien of het oude loopfolie.

Reinigen

Schoonspuiten

Voor het reinigen van de binnenkant van het kasdek maakt van Veldhoven gebruik van de Semiautomatische Aquajet. Het kasdek wordt ingespoten met reinigingsmiddel en vervolgens automatisch met hoge waterdruk afgespoten. De aquajet rijdt over uw buisrailsysteem en kan op elke maat worden ingesteld. Een groot voordeel van deze machine is dat de bovenkant automatisch gereinigd wordt maar de zijgevels wel handmatig worden in en afgespoten.

Ook beschikken wij over handmatige karren.

Ontsmetten

Wanneer uw kas weer helemaal schoon is kunnen wij de kas gaan ontsmetten om virussen en bacteriën tegen te gaan. Wij hebben zelf een Machine ontwikkeld met luchtondersteuning. Deze rijdt over het buisrailsysteem naar achter waardoor alles goed geraakt wordt. Met deze machine spuiten wij gemiddeld 2000liter vloeistof per hectare en wordt zowel de onderbouw als bovenbouw zeiknat. Ook beschikken wij over de Turbofog.

Geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!