Over ons

Veldhoven Loonwerk is een modern loonbedrijf gespecialiseerd in efficiënte dienstverlening in de glastuinbouw.

Van Veldhoven

Veldhoven Loonwerk is een modern loonbedrijf gespecialiseerd in efficiënte dienstverlening in de glastuinbouw. De directie bestaat uit Marcel, Dennis, Robbin, Dick en Sito. Het bedrijf is volledig VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat er veilig en milieuverantwoord wordt gewerkt.

Familiebedrijf met geschiedenis

Machinaal loonbedrijf Van Veldhoven is in 1963 opgericht door Koos van Veldhoven. Koos nam verschillende klussen van tuinders in de buurt over. Dat deed hij met succes en steeds meer bedrijven wisten hem te vinden. Zo groeide zijn loonbedrijf tot een begrip in het Westland. Inmiddels komt het loonbedrijf met de meest innovatieve machines op moderne glastuinbouwbedrijven door heel Nederland. In 2022 maakte Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven bekent dat het Marel Loonwerk heeft overgenomen en verder zal gaan als ‘Veldhoven Loonwerk’ met deze overname kan Veldhoven loonwerk de tuinbouwondernemers nog beter ontzorgen en beschikken we over nog meer capaciteit.

Innovatief en deskundig

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Veldhoven loonwerk hoog in het vaandel. Het bedrijf werkt met de meest moderne machines, waarvan er een aantal in eigen beheer is ontwikkeld. Deze innovatie betekend niet alleen een verbetering van de arbeidsomstandigheden van de eigen medewerkers, maar ook een nauwkeuriger eindresultaat.

Geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!